Recensies

zeer blij met mijn verzorgde voetjes , en vakkundig advies

Marja

Zeer ervaren en zorgzame pedicure.

Connie

Super lief en leuk en heel geschikt in haar vak. Weet waar ze over praat en neemt er de tijd voor die ze nodig heeft. Super ??

Ton Faber

Ik geef je een 10 met een griffel hoor šŸ˜‰

I. riet

Mijn ervaring met Ines Thompson is erg positief! De pedicure is vriendelijk, rustig en ervaren. Zij werkt hygiƫnisch en legt uit wat ze aan het doen is. Ik beveel haar van harte aan!

Anna Baving

Mijn ervaring is dat je vakkundig werkt, de tijd neemt om je werk te doen, een fijne ervaring! Tot de volgende afspraak

Bonnie Wagenmakers

Erg goed en zorgvuldig. Tevens een leuke meid.

Anneke Fijlstra

Vriendelijk en professioneel!

Mevr nijkamp

Gezellige vrouw. Luisterd naar je voetproblemen en legt uit wat ze gaat doende

Rinus Kok

Goed, erg tevreden! De behandelingen van Ines heb ik cadeau gedaan aan een familielid. De persoonlijke intake, professionele behandeling en veelzijdigheid maken haar diensten voor herhaling vatbaar.

WN

Ines is zo ontzettend lief, professioneel en heel geduldig. Ines heeft mijn ouders behandeld en het resultaat is uitstekend!! Wat een lieve mevrouw is dat!!

Urmia Pique

Inez werkt precies rustig en vakbekwaam. Ik ben blij dat ik een goede pedicure die aan huis komt gevonden heb en ik hoop dat zij dit nog lang blijft doen. Ikbeveel haar van harte aan.

T.R. Oele-Sietinga

ze werkt netjes en rustig en secuur. mart

M.M. Wezenberg

Is flexibel endoet met plezier haar werk

G schoman

Ik ben zeer tevreden, ik ben diabetes ze heeft mijn voeten goed verzorgd en advies gegeven .ze is klantvriendelijk en rustig. Ik raad haar zeker aan.

Touzani

Ik zou een ieder Ines Thompson aanbevelen. Zij heeft goed werk geleverd aan mijn voeten en wat ik heel belangrijk vind is, is dat ze goed luistert naar de wensen van de klant. Ga zo door Ines.

R. Doorkamp
Ik was zeer tevreden met het resultaat, ik hoorde dat je ambulante werk gaat doen. Ik zal z.s.m. een afspraak maken voor een pedicure/voetenmassage…;-)
Diny Kok
Ik had een voet behandeling genomen bij deze dienstverlener hygiƃĀ«nisch werken vind ik een must en was ik tevreden mee zij wist wat ze moest doen en dr sfeer was relaxed.
Dagmar

Ik vind haar aardig, klantvriendelijk. Ik ben dik tevreden Hoe zij mijn voeten heeft verzorgd. Doet haar werk met passie. Ik geef haar een dikke 10.

Hanna Hoffman

Ik vond de behandeling van mevrouw Thompson erg fijn. Nadat ik haar last-minute heb ingehuurd voor een pedicure. Ze was: vriendelijk, vaardig en boven alles professioneel! Gedurende het proces kreeg ik uitleg en tips. Dit won mijn vertrouwen, het heeft ook geholpen dat zij zelf verzorgd uitziet. Mijn pedicure was kortom fantastisch!! Ik had mooi uitziende gelakte nagels en zachte voeten en dit allemaal voor een mooi bedrag! Ik zou Ines zeker aanraden!

Diedra